Rio Keten Pamuklu Döşemelik Kılıflık Kumaşlar
Leke ve Su, sıvı geçirmez apre yapılmıştır. Leke ve su iticiliği vardır.Renk çok çok açık buz grisidir.
Kumaş eni 130 cm dir.
Gramajı 450 gr dır.
%50 Pamuk-%50 Polyester
Pamuklu kumaşların güneşe karşı hassasiyetinden dolayı beyaz ve kırık beyaz gibi açık renkleri dış mekanlarda rahatlıkla kullanabilirken, koyu renkleri güneş görmeyen iç mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kullanım alanı; döşemelik kumaş, koltuk kumaşı, yatak örtüsü, dekoratif kumaş amaçlı koltuk, sandalye ve minder kumaşı yapımında kullanılır .Renkler canlı ve dayanıklıdır.
ÜRÜNÜN RENGİ EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜK VE RENK GAMI FARKLARINDAN DOLAYI EKRANDA GÖRÜNENDEN AZ DA OLSA FARKLI GÖRÜNEBİLİR.
YIKAMA TALİMATI ;
30 DERECE HASSAS YIKAMA ÖNERİLİR
RENKLİ ÜRÜN DETERJANI KULLANINIZ.
MAKSİMUM 150 DERECEDE ARKA YÜZDEN UTULEYİNİZ
AĞARTICI, ÇAMAŞIR SUYU KULLANMAYINIZ.
Beğendiğiniz bu kumaştan Yastık, Minder ve Minder Kılıfı talebinde bulunabilirsiniz. Whatsapp ile sipariş ver butonundan siparişlerinizi detaylarıyla bildirebilirsiniz.
Berjer Koltuk: 6 Metre
İkili Kanepe: 11 Metre
İkili Koltuk: 13 Metre
Üçlü Koltuk (Eni 1.80 Metre) : 12 Metre
Üçlü Koltuk (Eni 2.10 Metre) : 14 Metre
Üçlü Koltuk (Eni 2.80 Metre) : 18 Metre
Kollu Sandalye: 4,5 Metre
Tekli Koltuk: 4 Metre
Puf: 2,5 Metre
Sandalye: 1,5 Metre
Kollu Koltuk: 7 Metre
